View Single Post
Vechi 28.07.2010, 22:27:55
zorobabel zorobabel is offline
Banned

Data înregistrării: 28.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de danyel Vezi mesajul
Cum ai vrea sa ma manifest in fata minciunii, sa o laud? sa o iau cu vorbe frumoase? nu, ci o dau pe fata
ce dai pe fata e doar mizeria din inima ta.

Citat:
Vezi, acum poti sa reformulezi , deci n-ai fost practicant, asa frate, nu umbla cu minciunile, se pare ca nu erai nici atent la slujbe ca daca ai fi fost iti dadeai seama ca la Sfanta Liturghie se citeste de 2 ori in Biblie, numai ca probabil lipseai cand se citea
Faptul ca mergeam la biserica regulat denota ca eram interesat, si de aceea am pus practicant. Ortodox practicant dupa tine e doar cel care citeste Sf Parinti?

Citat:
Nu te acuza nimeni daca esti sincer, ba mai mult tu acuzi ortodoxia fara ca sa o cunosti cu adevarat, unde mai este dreptatea?
unde am acuzat eu ortodoxia? am acuzat anumite invataturi ale ortodoxiei.
Iar de cunoscut am cunoscut-o asa cum o cunoaste un ortodox care merge la biserica.
Nu cred ca toti ortodocsii care merg la biserica citesc Sf Parinti.

Citat:
Ce comportament sa-mi revizuiesc? tot ce am zis a fost adevarul, nu am umblat cu minciuni si ocolisuri, spre deosebire de dumneata care ponegresti ortodoxia si o calci in picioare cu nerusinare macar ca se dovedeste ca habar nu ai cu ce se mananca, si cand incercam sa iti aratam ca n-ai dreptate, folosesti repede pretexte ba ca vorbim pe un ton nepotrivit, ba ca nu iti convine cum punem problema deoarece suntem ortodocsi spurcati care nu este posibil sa aiba dreptate
Comportamentul de mahala sa ti-l revizuiesti. Nu am mintit cu nimic, am mers la biserica si asta nu poti tu sa vii sa ma acuzi ca nu am facut-o. Nu am ponegrit nici o ortodoxie ci am considerat gresite anumite invataturi ale ortodoxiei.
Cum sa nu am habar cu ce nu se mananca? I-am dat lui jane un exemplu clar de invatatura gresita, cea cu pomenile, care contrazice invatatura lui Hristos care spune ca omul numai prin pocainta poate intra in imparatia cerului si nu prin milostenie facuta de urmasi. Vrei sa spui ca invatatura asta nu e ortodoxa? E cat se poate de ortodoxa, asa ca nu mai da de ceasul mortii ca farisei.
Invatatura despre botez e rastalmacita complet, spune credeti si botezati-va la ortodocsi botezam copii cu forta, fara sa aiba habar despre credinta si ii bagam pe nasi la inaintare, ca is ei care depun marturie pentru copil.
Sunt sau nu invataturi ortodoxe astea de ti le-am prezentat? Atunci de ce ma faci mincinos?