View Single Post
Vechi 28.07.2010, 22:31:28
nu va spun nu va spun is offline
Junior Member

Data înregistrării: 28.07.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kesarion_breb Vezi mesajul
Dragule, eu nu contest adevarul celor profetite in Apocalipsa sfantului Ioan, ci contest ca "Noul Ierusalim" de la Pucioasa ar avea vreo legatura cu Noul Ierusalim care se va cobori din cer de la Dumnezeu. Eu nu cred ca pamantul si cerul acestea pe care le vedem noi reprezinta cerul si pamantul nou vazute in revelatie de sfantul Ioan.

Este evident ca foarte multe dintre profetiile sfantului Ioan s-au impolinit, iar unele chiar sunt pe cale sa se implineasca, anume profetia cu pecetluirea cu numarul fiarei, care este foarte aproape de noi, chiar in vremurile pe care le traim sau le vom trai, insa de aici pana la a face o extrapolare penibila de genul "noul ierusalim" de la Pucioasa este distanta infinita !!

Pai Noul Ierusalim s-a coborat din cer,cladirea este facuta din materiale pamantesti dar duhul de acolo de unde crezi ca vine?? Nu se coboara oare Cuvantul Lui Dumnezeu din cer? Tu de unde crezi ca vine?

Pecetluirea cu numarul si numele fiarei exista deja.
Uitate pe buletinul tau in dreapta, vezi ce scrie pe fruntea ta, (IDENTITY CARD)citeste in oglinda cuvatul card,sa vazi ca am primit deja cu totii numele fiarei pe frunte,dute si cumpara cea de la magazin,si uitate pe ambalaj,o sa vezi un cod barat,citeste catea notiuni despre acest cod,observa ca are la inceput ,la mijloc,si la sfarsit, 2 bare,care simbolizeaza cifra 6,pusa chipurile ca sa ajute calculatorul sa citeasca,acesta putand sa citeasca si fara acest "sistem de siguranta" dar astea sunt vremurile, Dece crezi ca cei de la Noul Ierusalim consuma alimente din recolta proprie, Mai citeste si tu cateva reviste de actualitate,o sa vezi ca hainele sunt cancerigene,deaia se imbraca cei de acolo cu in ,canepa si lana,acestea sunt si rezistente la foc,si calduroase iarna,si nu-l vatama pe om.

Astea sunt cateva din semnele pe care le vad eu. Acuma eu stiu cum vi s-o pare vouo.
Oricum sunt prea mic pntru acest subiect. Dar daca nu ii suferi dc ii mai cercetezi? lasa-i frate in pace. (dar vezi ca in inima ta exista ceva -poate crezi/poate ti-e teama/daca nu simteai nimic,nu intrai aici)