View Single Post
Vechi 28.07.2010, 22:33:35
kesarion_breb kesarion_breb is offline
Banned

Data înregistrării: 30.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cristina sibiu Vezi mesajul
Sti care e diferenta intre secta si cult?Ortodocsi isi fac singur rau ,vorbiti cu dispret de pocaiti si asta e o dovada de invidie ,daca gresec nu asa demonstrezi ca au gresit .As dori si eu sa imi raspunda si mie cineva daca se poate .Cu ce sunt pocaiti (penticostali si baptisti)ca martori stiu ca nu cred in iad etc. diferiti de ortodocsi si de ce sunt eretici.
Draga daca vrei sa stii astfel de lucruri nu ar fi rau pentru tine sa incepi sa inveti doctrina ortodoxa si sa traiesti viata liturgica si spirituala a Bisericii Ortodoxe, si dupa aceea mai stam de vorba !! Nu sunt aici sa iti fac tie cateheza !! Pune mana singura si citeste, studiaza, cunoaste-te pe tine insati, ca surse sunt suficient de multe doar sa vrei !!

Pe de alta parte, tu prin firea ta de fata ar trebui sa fii mai rezervata, pentru ca barbatii sunt mai daruiti in latura spirituala, si nu prea accept sa vina o "ortodoxa" care nu traieste viata Bisericii sa imi faca astfel de reprosuri !! Raspunsul pe care il da parintele Arsenie Papacioc este sa se puna fiecare la punct ! Pune mana si studiaza si participa la viata liturgica a Bisericii, iar dupa aceea vei vedea diferentele ca de la cer la pamant dintre Biserica lui Hristos si legiunile de secte "crestine" !

Si stai linistita ca nu am nici cea mai mica invidie fata de sectari, pentru ca nu am cum sa simt invidie fata de unii care traiesc in duhul minciunii insa pretind ca traiesc in Duhul Adevarului !! Fata de acesti sectari rataciti nu am decat mila crestina, vazand in ce hal de ratacire se afla, si, desi fiind in ratacirea propagata de cristosii si profetii mincinosi, ei totusi pretind ca sunt in adevar !!