View Single Post
Vechi 28.07.2010, 22:44:43
kesarion_breb kesarion_breb is offline
Banned

Data înregistrării: 30.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nu va spun Vezi mesajul
Pai Noul Ierusalim s-a coborat din cer,cladirea este facuta din materiale pamantesti dar duhul de acolo de unde crezi ca vine?? Nu se coboara oare Cuvantul Lui Dumnezeu din cer? Tu de unde crezi ca vine?

Pecetluirea cu numarul si numele fiarei exista deja.
Uitate pe buletinul tau in dreapta, vezi ce scrie pe fruntea ta, (IDENTITY CARD)citeste in oglinda cuvatul card,sa vazi ca am primit deja cu totii numele fiarei pe frunte,dute si cumpara cea de la magazin,si uitate pe ambalaj,o sa vezi un cod barat,citeste catea notiuni despre acest cod,observa ca are la inceput ,la mijloc,si la sfarsit, 2 bare,care simbolizeaza cifra 6,pusa chipurile ca sa ajute calculatorul sa citeasca,acesta putand sa citeasca si fara acest "sistem de siguranta" dar astea sunt vremurile, Dece crezi ca cei de la Noul Ierusalim consuma alimente din recolta proprie, Mai citeste si tu cateva reviste de actualitate,o sa vezi ca hainele sunt cancerigene,deaia se imbraca cei de acolo cu in ,canepa si lana,acestea sunt si rezistente la foc,si calduroase iarna,si nu-l vatama pe om.

Astea sunt cateva din semnele pe care le vad eu. Acuma eu stiu cum vi s-o pare vouo.
Oricum sunt prea mic pntru acest subiect. Dar daca nu ii suferi dc ii mai cercetezi? lasa-i frate in pace. (dar vezi ca in inima ta exista ceva -poate crezi/poate ti-e teama/daca nu simteai nimic,nu intrai aici)
Imi pare rau pentru tine, insa profetia despre pecetea cu semnul fiarei inca nu s-a indeplinit pe deplin pentru ca inca nu s-au facut la scara generalizata pecetluirile efective, adica ceea ce probabil va fi implantarea de microcipuri fie in mana dreapta fie pe frunte !! Deocamdata codul de bare si altele asemenea gen cipurile, biometria sunt inca pe documente, pe marfuri etc, insa nu sunt efectiv pecetluite in trupurile oamenilor la scara generalizata !! Deci inca profetia nu este indeplinita in totalitate, ci suntem doar la un stadiu pregatitor acestei mari lucrari care va avea loc la nivel mondial, de pecetluire a celor care vor accepta cu semnul fiarei.

Cat priveste "noul ierusalim" de la Pucioasa, lipsa de discernamant duhovnicesc si plinatatea de naivitate este ceea ce ii caracterizeaza pe bietii oameni incorsetati de asemenea amagiri si minciuni !!