1. fiind eu insumi pe patul de spital, imi doream atat de mult sa stiu ca se gandeste macar cineva la mine..acolo am simtit lipsa de afectiune...
2. pentru ca imi doresc foarte mult sa ajut pe bolnavi, vreau sa fiu alaturi de tine in suferintele tale.
Ma intrebat cineva, si ce imi poti spune?? Imi poti alunga durerea? Imi poti micsora suferintele?? Nu!! In nici un caz...tot ce pot eu sa iti spun este ca ma gandesc la tine, si ca te iubesc. Poate asta nu inseamna nimic pentru tine, atunci nu are rost sa citesti mai departe,..nu ma vei intelege... Dar ceea ce vroiam eu sa iti spun, era despre examenul pe care il presupune examinarea constiintei la vreme de boala, despre puterea crucii, despre canonul bolnavului. Ai putea sa ma intrebi, de ce imi scrii? As raspunde, nu stiu....dar stiu ca vreau sa fiu alaturi de tine in suferinta ta, ca vreau sa ajut pe cei care se afla in aceeasi situatie in care ma aflu eu...Scriu pentru ca in inima mea exsita Iubire pentru tine. Imi poti spune : Nu te lauzi??? Cum poti iubi un strain? Dar..in Hristos, nimeni Nu mai e strain, suntem Una. Iarasi ma poti intreba: Nu folosesti prea des cuvantul Iubire?? Si da...si nu....cand vorbim, scriem pentru a ajuta pe aproapele atunci Dzeu pune in suflet puterea de a iubi!! Iubirea se arata si in fapte, cand cei doi isi deschid sufletul unul in fata celuilalt...nu stiu ce va fi...dar voi incerca daca Nu ma vei intelege...sa transform iubirea mea pentru tine in rugaciune........
jenica.......
[/b][/b]
|