View Single Post
Vechi 29.07.2010, 00:58:23
nu va spun nu va spun is offline
Junior Member

Data înregistrării: 28.07.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kesarion_breb Vezi mesajul
Daca tot aceeasi "intelepciune" o pretinzi si cand vorbesti despre "noul ierusalim" de la Pucioasa (un nume de-a dreptul predestinat pentru o asemenea aberatie), atunci prefer sa ma lipsesc de intelepciunea ta si sa ascult de intelepciunea Bisericii lui Hristos !

Pai asta e Biserica Lui Hristos. Iisus a venit pentru ca slujitorii biserici lui din vremea noastra sau cam indepartat de Dumnezeu,au mutat sarbatorile de la locul lor,lunduse dupa catolici,la biserica iti cer bani,pentru nunta,botez etc...Multi se fac preoti pentru dragostea de banii,de mancarea de la pomeni etc... Eu nu sunt impotriva bisericii,am un respect pentru ea pentru ca este casa lui Hristos,dar cei care se pun stapani peste ea,nu mai au nici-un dumnezeu. L-am vazut acum ceva tp pe patriarhul actual,in timp ce lua niste banii de la un tanar sa-l faca preot sau cam asa ceva.Asta spune multe.
Din viata lui Iisus care este un exemplu pt oricine,ne dam seama cum trebuie traita.
El a trait in saracie,in rugaciune,a iubit si a vindecat oamenii. Noi traim in cluburi,discoteci,ne batem joc de ei mai mici sau mai putin norocosi ca noi,in loc sa-i ajutam,instigam la batai,injuram...incalcam cam toate legile sfinte. Si ne aducem ca argument ca omul din greseli invata sau ca a gresii e omeneste. Este o falsa alinare,pentru a gresii din nou.

INTELEPCIUNEA NU ESTE A MEA: ce tiam zis eu in postul anterior,a zis un preot,imi pare rau ca nu mai am acea publicatie,poate te-ar fi pus un pic pe ganduri.