View Single Post
Vechi 29.07.2010, 06:40:27
kesarion_breb kesarion_breb is offline
Banned

Data înregistrării: 30.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nu va spun Vezi mesajul
Pai asta e Biserica Lui Hristos. Iisus a venit pentru ca slujitorii biserici lui din vremea noastra sau cam indepartat de Dumnezeu,au mutat sarbatorile de la locul lor,lunduse dupa catolici,la biserica iti cer bani,pentru nunta,botez etc...Multi se fac preoti pentru dragostea de banii,de mancarea de la pomeni etc... Eu nu sunt impotriva bisericii,am un respect pentru ea pentru ca este casa lui Hristos,dar cei care se pun stapani peste ea,nu mai au nici-un dumnezeu. L-am vazut acum ceva tp pe patriarhul actual,in timp ce lua niste banii de la un tanar sa-l faca preot sau cam asa ceva.Asta spune multe.
Din viata lui Iisus care este un exemplu pt oricine,ne dam seama cum trebuie traita.
El a trait in saracie,in rugaciune,a iubit si a vindecat oamenii. Noi traim in cluburi,discoteci,ne batem joc de ei mai mici sau mai putin norocosi ca noi,in loc sa-i ajutam,instigam la batai,injuram...incalcam cam toate legile sfinte. Si ne aducem ca argument ca omul din greseli invata sau ca a gresii e omeneste. Este o falsa alinare,pentru a gresii din nou.

INTELEPCIUNEA NU ESTE A MEA: ce tiam zis eu in postul anterior,a zis un preot,imi pare rau ca nu mai am acea publicatie,poate te-ar fi pus un pic pe ganduri.
Dar care este problema de te tot uiti in gura si in ograda altora ? Tu vezi-ti de credinta ta crestina ortodoxa in interiorul Bisericii, nu in afara ei ! Iti spun si tie sfatul parintelui Arsenie Papacioc: fiecare trebuie sa se puna pe sine la punct ! Nu te mai tot uita in gura altora ce fac ei si daca au sau nu pacate: tu schimba-te pe tine, traieste tu crestineste si lasa-i pe altii, nu ii judeca si critica ca oricum ii va judeca Dumnezeu ! Asta trebuie sa facem fiecare dintre ortodocsi, sa ne punem fiecare pe noi insine la punct conform invataturii Mantuitorului Hristos, insa in Sfanta Lui Biserica, nu prin fel si fel de secte !

Repet inca o data, ceea ce se intampla la Pucioasa nu are nici cea mai mica legatura cu Noul Ierusalim vazut in revelatie de sfantul Ioan Teologul !!!