View Single Post
Vechi 29.07.2010, 09:17:09
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kesarion_breb Vezi mesajul
Mai rar mi-a fost dat sa vad atatea aberatii si fabulatii pe centimetru patrat ! Mai rar atatea "argumente" "demonstrate logic" !!
Ce nu ți-e clar? Și care e aberația? Nu am fost exact? Eu altfel nu am cum să văd decât așa cum cred că s-au desfășurat lucrurile și să înclin inima mea spre partea unde se află Adevărul. Cercetați și voi faptele și vorbele din filmul prezentat și o să pricepeți cum au pus pe antichrist, din necredință, pe seama mănăstirii Vladimirești și a Sfintei Cetăți a Noului Ierusalim.

Nu faceți partipryuri deșarte... căci mincinoșii și cei ce slujesc minciunii tot la iad ajung.

Mulțumesc că mi-ai prezentat filmulețul concludent.

Iar aberațiile sunt în mințile rătăcite de la Calea Adevărului.

Citiți Istoria Susanei!

Sau nu a mărturisit părintele Papacioc că ursul i-a pus o labă pe umăr și lupul i-a ațintit calea? Deci el este eretele și astfel s-a format fiara a doua ce lucrează cu puterea fiarei dintâi: minciuna și răutatea e șarpele și satana și mărturia mincinoasă a celor doi bătrâni iar fiara cu 10 coarne e judecata mincinoasă a siniedrului iar fiara ce părea un miel dar vorbește ca un balaur e părintele Papacioc cu duh rău format ca o fiară cu trei capete: erete, urs și lup!

Last edited by vsovivi; 29.07.2010 at 09:25:18.