View Single Post
Vechi 29.07.2010, 09:29:59
zorobabel zorobabel is offline
Banned

Data înregistrării: 28.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IulianBobo Vezi mesajul
Ereticule, noi nu citim Sf Scriptura ca sa polemizam cu de-alde voi, asa cum faci tu.
tu nu o citesti deloc cred. SI eu nu citesc ca sa polemizez , dupa cum vezi mai apare cate unu ca tine care aduce injurii si se considera detinatorul adevarului.

Citat:
Cum se numesc acei diavoli, arhiconi parca. Pai aia stiu Biblia mai ceva ca Patriarhul ecumenic. Asta inseamna ca ala este un superficial. Noi practicam rugaciunea si ramanem, asa pacatosi cum suntem, dar ramanem cu ortodoxia, cu Adevarul, cu Tainele lasate de insusi Dumnezeu.
Ca sa numestei un om diavol trebuie sa ii vezi roadele, asa spune Hristos ca ii vom recunoaste. Ori tu numesti diavoli pe niste oameni pe care nu ii cunosti. Poti sa ramai cu rugaciunea, ma indoiesc ca Dumnezeu te va asculta.

Citat:
Voi ati plecat, poate si pentru greselile noastre, dar ce ai facut tu, plecarea ta si nu numai a ta, este un fapt deosebit de grav. Nici macar nu-ti imaginezi. Sa nu mai privim lucrurile asa de simplu.
Fratilor, nu mai polemizati. zorobabel, gandeste-te bine la ce ai facut, roaga-te la Dumnezeu sa te intelepteasca si apoi intoarce-te la dreapta credinta daca vrei sa gasesti mantuirea.
Plecarea mea a fost un castig pentru mine, ca l-am cunoscut pe Hristos. De ce este grava plecarea? ca asa va invata preotii ca cine pleaca de la ortodoxie e pierdut?
Crede-ma ca Dumnezeu mi-a dat intelepciune, si dreapta credinta este in Hristos doar si nu intr-un cult.