Doamne ajuta! Doamne miluieste! Doamne apara! Doamne iarta-ma!Doamne ai mila de mine,pacatosul!Doamne indruma-ma!Dumnezeule calauzeste-ma!Dumnezeule,miluieste-ne!Maica Domnului povatuieste-ma!Maica Domnului nu ma lasa!Maica Domnului roaga-te pentru noi!Doamne iarta-ne!Dumnezeule lumineaza-mi mintea!Dumnezeule nu ma lasa sa cad!Dumnezeule indreapta-ma!Doamne mantuieste-ma!Slava Tie Doamne,Slava Tie!Multumesc Tie,Doamne,pt.grija Ta Cea Mare!Maica Domnului fii cu mine!Doamne pazeste!Doamne fereste!Doamne invata-ma sa Te iubesc pe Tine!Doamne invata-ma smerenia Ta!Doamne invata-ma blandetea Ta!Doamne invata-ma sa am rabdare!Doamne da-mi rabdare!Doamne pazeste sufletele noastre!Doamne,fie-Ti mila de mine!Dumnezeule nu ma lasa!Dumnezeule povatuieste-ma!Dumnezeule invata-ne sa Te cunoastem pe Tine!Maica Domnului pazeste-ma!
Dumnezeule invata-ma sa-mi iubesc aproapele!Doamne fii scutul meu in necazuri si nevoi!!Doamne Tu esti virtutea mea!Doamne ajuta-ma cu bratul Tau Cel Tare!Maica Domnului acopera-ma cu Sfant Acoperamantul Tau!Maica Domnului pazeste-ma sub Sfant Acoperamantul Tau!Dumnezeule ridica-ma!Dumnezeule ajuta-ma sa pun inceput bun!
|