View Single Post
Vechi 29.07.2010, 09:33:09
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kesarion_breb Vezi mesajul
Din nefericire, desi pretins ortodox, dumneata nu reprezinti Ortodoxia, ci cacodoxia.
Domnule nu te mai lua de mine, că tu ești cel cufurit...

eu am mărturisit ce am auzit și văzut, n-am zis că sunt sfânt ci că sunt păcătos mirean mare păcătos din poBOR, deci nu mai încerca asemenea mișeilor mărșavi ce se vor arăta printre știri la rubrica noutăți să mă faci să recunosc minciuna și mărturiile mincinoase, să recunosc ce vreți voi: că eu aș fi eretic sau sectant sau cacodox... nu merge cu mine șantajul sau diversiunea sau amenințările... nu ține! Deci voirile voastre deșarte ca să păstrați minciuna și desfrânarea instalată la loc sfânt mă lasă rece!

Deci Kcodocși sunt cei ce merg după fiară, după fiare căci avea rana de moarte vindecată și își pun pe frunte sau pe măna dreaptă semn ca să poată vinde și cumpăra, mici sau mari, slobozi sau robi... își pun numele fiarei și numărul numelui ei, care este 666, sau cârlig cârlig cârlig sau &&, număr de om însemnat ce a luat locul lui Dumnezeu. Aici este Înțelepciunea, ferice de cine știe să socotească. Deci este vorba de calea spre iad, și șeful căii spre iad este cel înțelept care e defapt un păcătos ascuns sub haină sfântă mergând prin căi păcătoase pentru dobîndirea cunoașterii și înțelepciunii, este ispititorul... deci este o cale lucsiferică, antichristică, mincinosă, viceversată, adică invers față de cea a preasfintei Maria și a ficei sale, curata și sfânta Verginica!

Antichristul la început se va arăta blând!

Last edited by vsovivi; 29.07.2010 at 09:43:07.