Citat:
În prealabil postat de kesarion_breb
Care santaj ? Care diversiune ? Care amenintari ? Am impresia ca iti lasi imaginatia sa treaca peste limitele evidentelor si peste limitele unei ratiuni sanatoase ! Ai vrea tu sa fii persecutat pentru opinia ta religioasa, insa n-am de gand sa fac un "martir persecutat" din tine ! Nu am de gand sa te fac un "erou" al unei cauze care oricum va infunda vagaunile istoriei !
|
Domnule tu pricepi ce am scris? Ce tot insinuezi vrute și nevrute? Și martirii sunt niște sfinți și nu păcătoși ca mine... deci cum ai putea face tu un martir din mine? Defapt n-ai argumente cinstite, drepte și atunci insinuezi și îți plângi de milă scrâșnind printre dinți! Despre ce imaginație vorbești? Ai cititi ce am scris? Ai priceput? Decât să îți dai cu părerea despre mine una sau alta încercând să-mi discreditezi mărturia prin discreditatrea mea pe baza presupuselor tale științe oculte, mai bine ai citi cu luare aminte!
Și au mai încercat și alții tactica asta josnică... uită-te ce face MM și Estera pe atâtea sute de pagini cu oricine mărturisește pe Adevărul!
Citiți istoria SusAnei și nu mai luați partea minciunilor închipuite de cel ce se va arăta blând la început, născoceli văzute sub arțar și sub mesteacăn!