View Single Post
Vechi 29.07.2010, 09:49:47
IulianBobo IulianBobo is offline
Banned

Data înregistrării: 18.10.2007
Implicit Mda

Fratilor, sa nu mai polemizam cu astfel de oameni indraciti. Este o problema care oricum ne depaseste pe toti. E foarte bun exemplul Sf. Nicolae care, auzindu-l pe Arie isirand vrute si nevrute si jucandu-se cu cuvintele asa cum fac neoprotestantii de pe acest forum (inca nu inteleg ce cauta aici, de ce intra, poate vor inapoi - ar trebui sa stie ca ortodoxia nu este un bun confiscat la care au acces doar unii, ci toata lumea poate veni), l-a palmuit la propriu pe acesta in fata tuturor ierarhilor prezenti la Sf. Sinod.
Sa luam si noi acest exmplu, ascultand de Domnul care ne-a grait prin sfintii Sai sa nu ii mai bagam in seama pe eretici.
Doamne ajuta!

Citat:
În prealabil postat de zorobabel Vezi mesajul
tu nu o citesti deloc cred. SI eu nu citesc ca sa polemizez , dupa cum vezi mai apare cate unu ca tine care aduce injurii si se considera detinatorul adevarului.

Ca sa numestei un om diavol trebuie sa ii vezi roadele, asa spune Hristos ca ii vom recunoaste. Ori tu numesti diavoli pe niste oameni pe care nu ii cunosti. Poti sa ramai cu rugaciunea, ma indoiesc ca Dumnezeu te va asculta.

Plecarea mea a fost un castig pentru mine, ca l-am cunoscut pe Hristos. De ce este grava plecarea? ca asa va invata preotii ca cine pleaca de la ortodoxie e pierdut?
Crede-ma ca Dumnezeu mi-a dat intelepciune, si dreapta credinta este in Hristos doar si nu intr-un cult.