Subiect: femeia necurata
View Single Post
Vechi 13.05.2007, 13:14:01
erzbet erzbet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2007
Implicit

Nu stiu daca imi poate explica cineva, dar cu argumente precise, de ce e considerata femeia "murada" in acele zile, cand suntem in sec 21 si se stie clar ca o femeie aflata la menstruatie nu aduce nici "ghinion", nici "moarte" si tot ceea ce era inainte..?
Ca sa nu zic de atatea absurditati auzite, cum ar fi ca o femeie aflata la menstruatie nu are voie sa atinga un bebelus sau mai rau, sa se spele.
Vreau sa stiu motivul exact...am luat-o pe toate partile. E pacat pentru ca nu a ramas gravida si acea membrana trebuia sa fie stratul protector pentru un copil. Merge! Dar daca nu e o femeie maritata, deci sexul e un pacat? Nu gasesc motivul logic.

Si inca o intrebare...ce parere aveti despre educatia care se face in scoli pe la clasele a 6a, a 7a? nu vorbesc de educatie sexuala, sunt tot felul de campanii, care invata fetele ca nu este nimic anormal in perioada menstruala, ca nu trebuie sa le fie rusine, ;e explica procesul biologic, le spun ca este ceva normal,nu trebuie sa se simta inferioare etc. Asta vine putin in contradictie cu regulile bisericii..o fata de 12 ani se va gandi ca daca nu este nimic anormal, murdar, de ce nu are voie in biserica?
Reply With Quote