Am mai spus-o si o mai spun, nu am vazut vreodata un ortodox cunoscator si traitor al ortodoxiei sa treaca la neo-protestanti (respectivii preoti care au apostaziat, erau departe de o intelegere si o traire corecta a ortodoxiei, asta se vede din marturiile lor)
cand am dat prima data peste marturia acestui fost calugar ma asteptam sa aud o voce blanda si induhovnicita asa cum se cadea unui fost monah, ceea ce am auzit, mi-a ridicat multe semne de intrebare atat in ceea ce priveste veridicitatea marturiei cat si in ceea ce priveste seriozitatea cunostintelor acestui om despre credinta ortodoxa
Bineinteles ca neo-protestantii vor spune ca suntem rai si indoctrinati in loc sa ne minunam de acest suflet care a gasit credinta mantuitoare si a scapat de sub blestemul ortodox
dar nu te poti minuna de vidul de cunoastere,
astfel de marturii sunt bune doar pentru cei cu inima slaba,
Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
|