Citat:
În prealabil postat de kesarion_breb
Adevarul este ca, oricat va veti stradui sa tineti in viata in perfuzii un "pacient in moarte clinica", de asa-zisul "nou ierusalim" de la Pucioasa se va alege praful si pulberea !! Va zbateti precum pestii pe uscat, insa destinul dezastrului, al prafului si al pulberii, al intrarii in uitarea istoriei se implineste deja si se va implini iremediabil si indiferent de rezistenta pe care o veti opune, nu de alta dar Dumnezeu nu se lasa batjocorit (nici macar de niste "noi ierusalimiteni" "pogorati din cer de la Dumnezeu" !!) !
|
Cu isnsinuarea și cu ghilimele și cu prezicerile din zaț și cu onor mândria nu ai cum să mă convingi...
Deci ți-am spus că sunt mirean ortodox din poBOR, și nu vrei să mă crezi, ți-am sus că sunt păcătos mare mirean păcătos din pobor dar asta nu înseamnă că nu pot să mărturisesc pe Adevărul.
Deci tu vorbești pe lângă subiect și te tângui plângându-ți de milă, dar minciuna rămâne pe spatele unora dacă cei care au proliferat-o ne se vor pocăi, și nu vor cere de la Dumnezeu să le dea iertare și îndreptare.
Tu repetă mereu și ține-o pe-a ta, și sună la 22 22 22...
Dar dreptatea nu e a mea și nici a voastră ci a urmașilor urmașilor noștri în veacul vecilor care vor afla și ne vor judeca... Ferice de cei ce își vor spăla hainele și se vor împăca cu frații până mai e soarele sus pe Cer și se vor împăca și cu Dumnezeu... deci de aceea am zis să mergeți la bătrânul înțelept ca să îl spovediți și împărtășiți și să dea mărturie fie într-un fel fie în celălalt... căci altfel poate muri oricând de partea lui lucsifer și de partea antichristului. Și transmiteți-i că oricine ridică mărturie mincinoasă împotriva fratelui său și minte spre curvie este pasibil de osândă spre moarte, deci dacă se va pocăi se va mântui, dacă va continua să creadă în minciunile lui se va osândi exact ca lucsifer, și ca bătrânii din istoria Susanei. Deci întrebați-l așa: „Unde a văzut-o el curvind pe sfânta Verginica: sub arțar sau sub mesteacăn?”
Doamne ajută ca să se mântuiască... și el și părintele Cleopa.
Dar câtă vreme se îndreptățesc,
minciuna și păcatul lor rămâne!
Nu-i așa că de la
mine se ridică
pootoarea? Și mă și umplu de toată
pootoareaoarea! Amin.