View Single Post
Vechi 30.07.2010, 01:15:27
Adrinskaia Adrinskaia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

... ,,Cautati mai intai Imparatia Lui Dumnezeu, si toate celelalte se vor adauga voua''...

... Si nu ai gasit inca vreo Biserica unde sa te atraga sfintenia pe care o poate da preotul locului... spun asta pentru ca sunt tot mai rare aceste locuri, dar cu ceva rugaciune sper sa se mai gaseasca, desi cred ca nu le vom mai avea prea multa vreme...

...Si nu ai citit despre Sfantul Lavrentie al Cernigovului, una din cartile de la care am inceput a face o pasiune pentru Sfintii Parinti, dar si patericul atonit si multe altele...

Ce rugaciuni mi au fost mie de folos, si in premiera: Paraclisul Maicii Domnului +- Acatistul Acoperamantului Maicii Domnului, la miezul noptii peste patruzeci de zile, cu una sau trei lumanari si pe cat se poate candela, si alte rugaciuni care le consideri utile, si ceva post pe cat se poate negru lunea, miercurea si vinerea...

...Am si o lista cu cele mai vrednice manastiri d p d v duhovnicesc, ori poate sa gasesti indrumare si daca ajungi la cel putin una dintre ele: Schitul Patrunsa, com Barbatesti, Ramnicu Valcea...au construit Biserica in timp record, si carand materialele pe magarusi pe un traseu dificil...
... Si la Prislop, la mormantul parintelui Arsenie Boca ar fi grozav sa ajungi, si merita citit despre parintele, pe net am gasit multe informatii faine, chiar si in Formula AS...

... ,,Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, ci roaga te de ei sa si schimbe purtarile''...
Reply With Quote