View Single Post
Vechi 30.07.2010, 07:30:55
Anytza
Guest

Implicit

eu sunt ortodoxa.

departe de a fi neverificata? asta inseamna ca nu prea cunosti chestiile astea... ti-am mai zis, nu stiu de pe evolutie de pe net si nu am nevoie sa dau repede cautare... niciodata nu o sa vezi tu ca e o teorie absolut demonstrata si verificata. niciodata nu o sa zica "suntem absolut siguri, fara urma de indoiala, ca s-a petrecut exact asa", nu exista asa ceva, nu spun decat (dupa cum ai si recunoscut): e probabil ca, e posibil ca, presupunem ca, etc.... n-au ce sa verifice, fiindca nu pot observa un BB, sau formarea pamantului sau aparitia unei celule cu adn si informatie genetica din "flori" si alte chestii de genul... deci nu e nici pe aproape de a fi verificata. degeaba zici tu de teorie si ipoteze, ca nici in cadru stiintific nu se presupun a fi adevarate, fixe si de necombatut.

Tu confuzi doctorii si inginerii cu evolutionistii si ateii. gandeste-te cat se chinuie un inginer sa inventeze ceva care sa functioneze, sa fie sigur, cate materiale consuma, procesele de fabricatie, iti spun eu nu-i simplu, nu apare la intamplare, e nevoie de studiu, de proiect, desene peste desene, materii prime, combustibil, masini de prelucrare si o groaza de oameni care sa faca avioanele sa functioneze mecanici, electronisti, cate cabluri intra intr-un avion, cata gandire si munca... nu-i nimic la intamplare. si inginerii tot din natura s-au inspirat, tot dupa libelule si pasari si altele, si sunt oameni destepti, cu creier si constiinta si o gandire superioara, si tot n-au fost in stare sa copieze prea bine ceea ce poate un porumbel sa faca foarte simplu, care dupa atei, a aparut absolut la intamplare, fara ghidare si totusi fuctioneza de 1000 de ori mai eficient si mai bine. daca eram ateu, mi-ar da de gandit ...
(ID era pt ai2, care se pare n-a auzit de chestii de genu, teorii propuse de atei,"oameni de stiinta", nu de mine... orice, numai un Dumnezeu nu...)

ori vb despre ceva concret ori o lasam balta, fiindca ma contrazici, ca apoi sa-mi dai dreptate, vorbesti foarte ambiguu, cred ca e specialitatea ta...
Citat:
Īn prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
De cate ori trebuie sa se repete ca in stiinta, o teorie stiintifica este cel mai aproape de "absolut" stadiu pe care il poate obtine o ipoteza?
"ma iau in piept", mi-a placut asta :))

Last edited by Anytza; 30.07.2010 at 08:10:43.