View Single Post
Vechi 30.07.2010, 14:19:05
adelina.e adelina.e is offline
Junior Member

Data înregistrării: 30.07.2010
Implicit

A mai existat un caz asemanator pe undeva pe langa Cluj, la inceputul anului. Dar raportul medico-legal spune ca a murit de pneumonie in acest caz. La cel din Moldova se specifica foarte clar ca a murit inecat cu apa (vazusem la inceput o parere ca se putea ineca si cu mancare).

Dar eu am participat la botezuri la care preotul nu tinea mana la nas si la gura la copil. Si nu a patit copilul nimic. Si la nasterea in apa, le tine cineva mana la nas si la gura?

Pe mine m-a uimit la stirea aceasta replica unui preot referitoare la temperatura apei. Ca sunt unii parinti care cer sa fie apa rece, sa ii caleasca pe copii, e primul test al calirii sau asa ceva. Si ca ei trebuie sa respecte dorintele parintilor. Acum ca sunt parinti care cer asa ceva, nu ma indoiesc. Si mama mea povestea ca m-am nascut intr-o zi cu multa zapada si era cu ea in salon o femeie care era disperata sa iasa cu bebelusul in curtea spitalului sa il bage in zapada, sa se caleasca. Oameni si oameni. Dar ca preotul asculta de astfel de dorinte "sa fie apa mai rece, sa se caleasca" nu mi se pare tocmai in regula. Preotul are educatie si experienta. Si exista mari sanse sa fie el insusi tata si stie ca exista pericole.

Sa dea Domnul sa nu mai auzim de astfel de cazuri, e dureros pentru toti, inclusiv pentru preot. caci vinovat sau nevinovat, nu ti-e tot una. Si pentru parinti este o incercare foarte grea si presupun ca e greu sa iti pastrezi credinta puternica in astfel de cazuri
Reply With Quote