View Single Post
Vechi 30.07.2010, 17:02:18
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de adelina.e Vezi mesajul
Eu mi-as dori ca daca fac fapte ce ma vor salva, sa traiesc mult. Dar daca fac fapte care ma vor condamna, sa traiesc putin.

Dar fiul ei, cati ani are? 110, 100? Cred ca are numai 11 nepoti, restul nu au apucat varsta de 80 de ani... Eu ma intreb daca mai tine minte cum era sa nu o doara nimic, sa aiba forta, agilitate. Si cata tristete trebuie sa se fii adunat in sufletul ei numai din cauza mortii celor dragi, caci a fost cu siguranta martora mortii multora. Plus, sa stai 60 de ani vaduva...
Nimic din tinerete nu se poate compara cu linistea interioara, pacea si mai ales impacarea CU EA pe care a capatat-o la batrinete si pentru care toti ar trebui sa reflectam DIN TINERETE. Eu unul as sta in preajma ei cit mai mult . Orice clipa petrecuta cu o asemenea comoara de intelepciune este pretioasa.

Acesta este de fapt scopul tineretii, care este ff scurta...pentru a ne pregati pentru INTELEPCIUNE, pentru o batrinete lunga, sanatoasa, si viguroasa!
Sa ne dea Dumnezeu puterea de a ajunge acolo! !

Mortii din viata ei nu mai sunt mortii tai. Intelepciunea data de batrinete iti creaza o practicalitate, o imunitate in fata inevitabilului, a mortii. Banuiesc ca a suferit la primele doua-trei morti, dupa care le-a luat ca pe ceva normal. Plingi ce plingi dar te si opresti cind ti se usuca ochii si nu mai ai lacrimi.
Reply With Quote