Citat:
În prealabil postat de vsovivi
[...]
Deci părintele Arsenie Papacioc este un mincinos și un mitoman și a ridicat mărturie mincinoasă înainte Domnului, lucru pentru care nu știu să se fi pocăit și deci este satanizat dacă nu a făcut-o până azi!
Toți cei ce-l urmează și-l ascultă sunt satanizați și sunt sub influența luciferică a lui și a proorocului mincinos având pe frunțile lor pecetea lui antichrist.
BOR a ajuns și va ajunge din pricina lor un lăcaș al oricărui duh necurat, așa cum este scris la Apocalipsă.
[...]
Deci părintele Arsenie Papacioc este la momentul de față lucsifer!
[...]
sărmanul părinte Papacioc e chiar eretele lui nenia. Deci în 1990 s-a făcut recensămîntul și mărturia mincionoasă a părintelui Cleopa și Papacioc după „cercetare” a dus la autoânscăunarea peste România a lui antichrist cu participarea patriarhului Teoctist și apoi Daniel.
Așa văd eu lucrurile, de la distanță [...]
Afară sunt mincinoșii și furii și fricoșii și toți cei ce trăiesc în minciună! Amin.
|
Dragă Puciosule Vsovi,
Am o mare rugăminte,
Dacă mai ai poftă să denigrezi BOR, patriarhul și pe venerabilii călugări din mănăstiri, fă-ți un topic special, intitulează-l "Denigrări la adresa BOR" și desfășoară-te acolo cât vrei și cât te va lăsa Admin s-o faci.
Nu de alta, dar n-am chef să blocheze Admin acest topic, pentru că noi mai avem multe lucruri serioase de spus pe această temă: NIP.
Deja a fost blocat recent un thread pentru că tu și alții ca tine ați început să o luați razna și să vorbiți aiurea.
Cu mulțumiri,
MM