View Single Post
Vechi 30.07.2010, 21:11:34
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Dragă Puciosule Vsovi,

Am o mare rugăminte,

Dacă mai ai poftă să denigrezi BOR, patriarhul și pe venerabilii călugări din mănăstiri, fă-ți un topic special, intitulează-l "Denigrări la adresa BOR" și desfășoară-te acolo cât vrei și cât te va lăsa Admin s-o faci.

Nu de alta, dar n-am chef să blocheze Admin acest topic, pentru că noi mai avem multe lucruri serioase de spus pe această temă: NIP.

Deja a fost blocat recent un thread pentru că tu și alții ca tine ați început să o luați razna și să vorbiți aiurea.

Cu mulțumiri,
MM

Ia demonstreză-ți acuzațiile mincinoase cu probe, că altfel vrăjeala asta tragicomică (batjocură jenantă și josnică) a vorbelor tale goale n-are nici un farmec ci produce farmece, și șed ele pe o tonă de slănină și par așa dintr-o gură de leu cu spatele acoperit fie la miliție, fie la careva oficialităși...

deci dă probe, dă argumente, dă citate și scutește-mă de minciunile tale stimată vrăjitoare și mincinoasă mitomanie notorie...

Deci demonstreză-ți vorbele „Denigrări la adresa BOR”:

1.mai ai poftădenigrezi BOR

2.patriarhul și

3.pe venerabilii călugări din mănăstiri

4.Dragă Puciosule Vsovi

și nu uita că înainte de admin există un Dumnezeu care nu se lasă păcălit de miorlăielile ispisicilor aristocrate care latră la lună ca câinii lupi din lesa ghestapoului...

Deci nu mai cere să fiu eu banat pe născocelile tale absurde, iar dacă vrei să-ți creadă cineva lăturile amestecate cu vărsături, dă exemple și citate exacte... că sunt sătul de șjmecheri mitomani și comuniști și atei și blestemați, sunt sătul până în gât de vrăjitoria murmurelor tale,... până în gât și până peste cap.

Deci vino mișelo cu adevăruri dacă ai ceva de zis, și nu cu otravă că ești toxică mai rău ca satana!

Deci nu face tu insinuări și îndemnuri în subliminal că eu aș fi denigrat pe cineva ci voi o denigrați cu tone de minciuni și acuzații și judecăți strâmbe... și scoteri din context și viceversări și învârtoșeri...

deci dacă faci o acuzație, probeaz-o că eu mi-am probat fiecare Cuvânt cu Adevărul, și acest fir e concludent pentru orice om cu scaun la cap!

Last edited by vsovivi; 30.07.2010 at 21:21:28.