Citat:
În prealabil postat de mihai07
suferi cumva de amnezie? da doua pagini in urma sa vezi ce ai scris.
apropo, te platesc bine puciosii sa le faci reclama, sau ii pupi in partea dorsala ca doar doar o sa iti dea si tie un post de "prooroc" sau dupa caz de trambita?
|
Păi ce vrei să spui cu
postarea mea anterioară?
V-am explicat că rîâdeți dejaba și v-am arătat unde o să ajungeți : la minciuni și râsete rânjitoare ca să plăceți gLumii!
Da, mă plătește Dumnezeu în Ceruri oridecâte ori mărturisesc pe Adevărul pe Cale. Cu ceva ce voi nu prea înțelegeți acum.
Nu am nevoie că nu tot păcătosul este și prooroc sau are vre-o funcție ci mă mulțumesc ca de la starea mea și de la poziția mea să ascult pe prooroci și pe Trâmbițe ca să nu mai pup pe nimeni în diferite părți compromițătoare...
Deci dragul meu, că te-am confundat mai sus cu MM, ce vrei să spui defapt? Că iar m-ai prins? Păi nu așa ai făcut și când ai apărut pe forum data trecută? Nici după câteva postări te-ai pus să faci tu ordine în casa altora... crezi că-ți poți ascunde păcatele sub uniforma de milițian? Uite MM încercă fără succes să și le ascundă sub gazeta de păerete și trage ispisisikaa de coadă crezând că e sirena lui roaită care cheamă mereu „hai la burta cia mare... sculați voi hororvopsiți ai mătreții, voi bossundiți la foArte sPus”... ce arte? Arte Marțiale! Iar apoi la BeutUră... și apoi bEU și bEu... și bEu... până mă îmbat... și bat... și bat... și bat... ca un țap căpiat.