View Single Post
Vechi 13.05.2007, 21:04:27
Colors Colors is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.03.2007
Implicit

Copilul trebuie format nu informat. Informatiile fara valoare se numesc gunoi informational. Conflictele sunt generate tocmai din cauza lipsei de formare religioasa a tinerelor generatii. Poate asa am avea mai putine violuri si golani prin cartier, mai multi conducatori cu frica de Dumnezeu.

Formarea copiilor intr-un sistem de valori crestin autentic, nu de fatada ca astazi, ar crea coeziune sociala si intr-ajutorare, mai multa incredere intre membri societatii, o atmosfera favorabila dezvoltarii umane, ar rezolva multe inechitati sociale si s-ar micsora saracia. Tara s-ar binecuvanta si poate am vedea si ploaia la timp si zapada iarna.

Iata ce spune Isaia proorocul:

Nu mai faceti rău înaintea ochilor Mei. Încetati odată!

Învătati să faceti binele, căutati dreptatea, ajutati pe cel apăsat, faceti dreptate orfanului, apărati pe văduvă!

Veniti să ne judecăm, zice Domnul. De vor fi păcatele voastre cum e cârmâzul, ca zăpada le voi albi, si de vor fi ca purpura, ca lâna albă le voi face.

De veti vrea si de Mă veti asculta, bunătătile pământului veti mânca.

Iar de nu veti vrea si nu Mă veti asculta, atunci sabia vă va mânca, căci gura Domnului grăieste.

Cum a ajuns ca o desfrânată cetatea cea credincioasă si plină de dreptate? Dreptatea locuia în ea, iar acum este plină de ucigasi.

Argintul tău s-a prefăcut în zgură si vinul tău este amestecat cu apă;

Mai-marii tăi sunt răzvrătiti si părtasi cu hotii; toti iubesc darurile si umblă după răsplată. Ei nu judecă orfanul, iar pricina văduvei nu ajunge până la ei.

Pentru aceasta zice Domnul, Dumnezeul Savaot, puternicul lui Israel: Răzbuna-Mă-voi împotriva asupritorilor Mei si Mă voi întărâta cu răzbunare asupra vrăjmasilor Mei!

Voi întoarce mâna Mea împotriva ta si te voi curăti de toată zgura ta, ca în cuptor.

Voi întoarce judecătorii tăi să judece ca la început si sfetnicii tăi ca odinioară. După aceasta te vei putea numi iarăsi cetate dreaptă, oras credincios.

Sionul va fi răscumpărat prin judecată si locuitorii săi care se vor întoarce la credintă, prin dreptate.

Domnul va zdrobi pe cei răzvrătiti, iar cei ce au părăsit pe Domnul vor fi nimiciti.

Nadejdea e in Domnul iar nu in puterile noastre. Noi sa avem credinta dreapta si Dumnezeu ne apara de toate. Talmacesc bine Mirene, sau o fac de capul meu?

Conducerea BOR a protestat :) Vai, vai, adevarata slujire de la conducerea BOR, proteste prin comunicate de presa ... Biserica nu este ierarhia BOR, suntem noi toti, inclusiv Noua Dreapta. Ori aceia ce sunt?

Deci saracia se combate prin colaborare, conflictele se combat prin "informare" asupra "religiilor" inchinatorilor la idoli.

De n-ar zidi Domnul casa, în zadar s-ar osteni cei ce o zidesc; de n-ar păzi Domnul cetatea, în zadar ar priveghea cel ce o păzeste.

Toate sunt de la Domnul, si viata noastra. Noua ni se cere credinta si viata curata. Pricepi Mirene? Nu pricepi ...

Ce a fost de zis s-a zis.

Liviu
Reply With Quote