... ,,Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga te de ei sa si schimbe purtarile ''...
Adevarul imi pare a fi ca am avea pretentii prea mari ca toti preotii sa se asemene parintelui Argatu, Sfantului Lavrentie al Cernigovului si parintelui Arsenie Boca.
Dar adevarul imi pare a fi si ca acest tanar, daca ar citi chiar si de pe net despre acestia, ori ar fi citit cate o carte de a lor, ar putea, dar numai daca nu alege in continuare sa se inchine la Catedrala fumatului&co, mai precis la idolii materialismului, sa inteleaga ca atitudinea sa ii este lui paguboasa, chiar daca stiu ca Sfantul Lavrentie al Cernigovului plangea pentru multi din preotii tineri pentru ca ii vedea ca nu se vor mantui, asa cum se zice ca va plange si Mantuitorul...
Eu in prezent, locuiesc intr un bloc construit pe terenul Bisericii, si m am informat de curand ca in momentul secularizarii averilor manastiresti in Romania 25% din suprafata tarii au reprezentat aceste averi, in vremuri cand bolnite si multe altele tineau de manastiri.
Multi romani recunosc ca se obisnuia sa se fure inainte de revolutie, si dupa s au furat de catre romani si ajutoarele primite, pe cand cele distribuite prin Biserica au ajuns unde trebuia...
Si mai pe urma, o zicala populara- Cine rade la urma rade mai bine... Cei din urma vor fi cei dintai... si se poate argumenta cu Profetii despre Romania postate zilele trecute, dar numai pentru cine se straduieste macar sa se lepede de satana, cum si a luat angajamentul la botez, ca sa poata cerne de acolo ce ii este cu adevarat folositor...
... ,,Cautati mai intai Imparatia Lui Dumnezeu, si toate celelalte se vor adauga voua'' ...
|