Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Deci nu mai cere să fiu eu banat pe născocelile tale absurde, iar dacă vrei să-ți creadă cineva lăturile amestecate cu vărsături, dă exemple și citate exacte...
|
Niiciodată n-am cerut să fii "bănat", deși meritai din plin, pentru limbaj indecent, ofensator și (mai ales) eretic. Au cerut-o alții însă. Eu am cerut chiar să fii lăsat mai departe să debitezi stereotipele tale inepții, ca să vadă toți pe de o parte cum îți dai cu stângu-n dreptul, iar pe de alta, cum ajung treptat simpatizanții pucioșilor să se alieneze prin contaminare directă de la stăpânii lor.
Singura mea preocupare era să nu se blocheze tema NIP din cauza unuia ca tine, pentru că mai sunt multe de comentat pe marginea acestei secte. După părerea mea, este pe departe cea mai periculoasă sectă modernă. Niciuna dintre celelalte "mișcări" sectare n-a avut curajul să-L scoată pe "Dumnezeu" pe scenă, să-I dea un rol și apoi să vorbească în numele Lui ca niște sufleuri plini de imaginație.
Secta Pucioasă este singura care-l promovează la vedere pe Antihrist în locul lui Hristos.