View Single Post
Vechi 31.07.2010, 00:00:12
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit Posibilitati

Citat:
În prealabil postat de gabriel 30 Vezi mesajul
Nu exista fel suav,exista doar masti si fetze exterioare,care sunt expuse lumii,pentru a creea o imagine adecvata propriei dorinte.Si aceasta persoana si-a creea o astfel de masca de pe urma careia a beneficiat la greu.

In realitate s-a dovedit a fi o persoana dura,aspra din punct de vedere sufletesc,fara sentimente adevarate, goala pe dinauntru,care atunci cand a crezut ca nu mai e cazul sa traiasca s-a omorat fara nici o problema.

Da,intr-adevar! Eu nu pot sa ma pronunt cum a fost personalitatea ei,caci nu am cunoscut-o personal,am facut afirmatia asta deoarece am citit de prin presa declaratii ale vecinilor acesteia,care spuneau ca a fost o fiinta minunata,care zambea tot timpul si care le punea in cutia postala ultimele ei albume;altii artisti afirma acelasi lucru...
Un lucru este cert,daca avea o legatura puternica cu Dumnezeu,nu se ajungea aici!
Pacat...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote