Subiect: Viata Dracilor
View Single Post
Vechi 31.07.2010, 12:27:45
Laur28's Avatar
Laur28 Laur28 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.06.2010
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zoridezi Vezi mesajul
Am o curiozitate foarte mare: unde scrie in Biblie de Lucifer si de ingerii care s-au razvratit?
PS. am citit NT si VT pana la Psalmi, poate ca am omis eu ceva.
10 Toți iau cuvântul ca să-ți spună: ,Și tu ai ajuns fără putere ca noi, și tu ai ajuns ca noi!'
11 Strălucirea ta s-a pogorât și ea în locuința morților, cu sunetul alăutelor tale; așternut de viermi vei avea, și viermii te vor acoperi.
12 Cum ai căzut din cer, Luceafăr strălucitor, fiu al zorilor! Cum ai fost doborât la pământ, tu, biruitorul neamurilor!
13 Tu ziceai în inima ta: ,Mă voi sui în cer, îmi voi ridica scaunul de domnie mai presus de stelele lui Dumnezeu; voi ședea pe muntele adunării dumnezeilor, la capătul miazănoaptei;
14 mă voi sui pe vârful norilor, voi fi ca Cel Prea Înalt.'

15 Dar ai fost aruncat în locuința morților, în adâncimile mormântului!

Aceste versete fac referire la Babilon si la imparatul acestuia, dar pot fi pirvite ca o asemanare intre acest imparat si Luceafar in ceea ce priveste motivul caderii amandurora:
Tu ziceai în inima ta: ,Mă voi sui în cer, îmi voi ridica scaunul de domnie mai presus de stelele lui Dumnezeu

De ce? Pentru ca si Apostolul Pavel scrie in II Tesaloniceni 2: 4. Potrivnicul, care se înalță mai presus de tot ce se numește Dumnezeu, sau se cinstește cu închinare, așa încât să se așeze el în templul lui Dumnezeu, dându-se pe sine drept dumnezeu.
Iar Hristos spune: "Am văzut pe Satana căzând ca un fulger din cer."
Reply With Quote