View Single Post
Vechi 14.05.2007, 01:54:35
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Catalina
De ce romanii nu inteleg ca lupta impotriva coruptiei si ilegalitatilor din aceasta tara ,nu se face de unul singur ?
De ce credeti ca ajung oamenii simpli in asemenea situatii ? Stiu ca noi , oamenii simpli , suntem usor de manipulat si cei mai rau este ca stiu ca suntem fricosi si indiferenti fata de problemele altora .
Ieri a fost o alta familie jertifita si umilita , azi a fost familia mea si maine va fi o alta familiei
Catalina, ce spui tu este foarte adevarat, insa daca ne uitam si la alte popoare mai ales din America Latina vom vedea ca lupta cu coruptia si instaurarea dreptatii sociale este ca o lupta cu morile de vint. Ei se lupta deja de SECOLE, fara gluma, si tot nu reusesc sa ajunga la nici un rezultat. Singurele momente de DREPTATE si libertate au fost perioade scurte de revolutie, conduse de revolutionari gen Simon Bolivar si altii, momente scurte, ca si cum ai lua o gura de aer cind te afli sub apa, dupa care insa au fost inabusite si s-a revenit dupa multa varsare de singe, inapoi la... coruptie... deci trage si tu concluziile. Acum mai toti sunt in pozitia blazata de a nu le mai pasa si incearca toti sa emigreze in SUA (sunt deja vre-o 20 milioane). Eu cam pe acolo cred ca o sa ajungem si noi. Au deja grija telenovelele si Talk-show-eritzele(saracele) sa lincezeasca si indobitoceasca mintea romanului in asa fel ca nimanui sa nu-i mai pese de nimeni. Ce poti sa le ceri, nici ele nu stiu ce fac. Doamne Iarta-le!
Asta este, ce poti sa-i faci, sa te lupti cu giganti care baga miliarde in acest proces viclean? evident ca nu!...deci sa ne vedem de pacatele noastre, asta este cel mai bine si sa incercam sa-i ignoram daca putem...

Voi, ca familie v-ati gindit vreodata serios sa lasati totul balta si sa plecati la lucru in Occident asa cum au facut-o MILIOANE de romani? sa stii ca si ei aceste milioane, marea majoritate au plecat si ei din motive similare, scirbiti, de neputinta de a sta in fata tavalugului, a jafului organizat de hotii care planificat luau totul, demnitatea, linistea, pacea, posibilitatile de trai decent?
Este o sugestie, iertati daca nu vi se potriveste:)

Doamne Ajuta si mai presus de orice sa nu uitam ca Hristos a-nviat!
Reply With Quote