View Single Post
Vechi 31.07.2010, 16:25:57
georgiana.gabriela georgiana.gabriela is offline
Member

Data înregistrării: 25.07.2010
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

As vrea sa va spun si eu despre o minune care s-a intamplat cu un var de-al meu. El nu prea credea in Dumnezeu si nu isi cinstea parintii, desi mama lui il iubeste foarte mult. La un moment dat i-a jicnit foarte tare, iar fratele lui, l-a trimis sa locuiasca singur la vechea lor casa, din alta localitate. Totusi, el a tinut si tine legatura cu mama lui si vorbesc la telefon aproape zilnic. Acum vreo trei zile, a sunat-o si i-a spus ceva inspaimantator:
se pusese in pat sa doarma si a stins becul, probabil a mai stat ceva timp fara sa-l ia somnul, dar l-a apucat deodata o frica inexplicabila. S-a uitat pe perete si a vazut un cap de taur, dar a zis ca era atat de urat, incat tremura de frica. Si venise langa el o ganganie mare si neagra, pe care a omorat-o. A incercat sa se inchine, dar isi simtea mana grea si nu putea s-o ridice, a incercat sa-si faca si cruce cu limba in gura (cum auzisela cineva) dar nu stia cum. Apoi s-a gandit la "sfantul la care se ruga mereu M. (fratele sau)" - este vorba despre Parintele Arsenie - si a disparut imediat capul acela de taur. Dimineata, cand s-a trezit, a gasit langa pat gangania pe care o omorase seara si zicea ca avea picioruse cu copite. Sa ne pazeasca Dumnezeu de asa ceva!

Parintele Arsenie Boca este intr-adevar un sfant, desi necanonizat. Am auzit despre multe minuni de ale lui, si chiar am trait multe, desi poate unora li s-ar parea insignifiante, dar eu tot minuni le consider, pentru ca ne-a scapat din multe, si pe mine, si pe cei din familia mea. Si tatal meu era odata sa moara din cauza ca fusese operat, si i se marise vezica de vreo tri ori cat normalul din cauza excesului de apa neeliminat, era sa se verse urina in sange. Dar s-a rugat la Parintele pentru mijlocire catre Dumnezeu si a scapat.

Doamne ajuta!