Citat:
În prealabil postat de Traditie1
Multe lucruri i se par bune omului dar la capătul lor e moartea. De dragul unei prietenii, a unor lucruri plăcute trecătoare (și chiar a patimii păcătoase de a crede că facem ceva bun, frumos), suntem tentați să nu mărturisim adevărul. Omul păcătos, rătăcit, devine și mai rătăcit (mai încredințat că e pe calea cea bună) dacă te porți frumos cu el. Față de acești oameni trebuie să avem o purtare rezervată spre mustrătoare. Mai ales în cazul păcatelor împotriva Duhului Sfânt, a negării Adevărului, nu trebuie să uităm că astfel de oameni și-au clădit existența pe învățăturile lui Antihrist, că se osândesc pe ei înșiși și pierd și pe ceilalți pe care îi influențează cu credința lor.
Slujirea lui Dumnezeu nu e o joacă iar viața de acum nu e vreme de confort.
|
Eu marturisesc adevarul, dar nu-mi da nimeni dreptul sa fortez pe cineva sa creada ce spun eu. Eu cred ca Dumnezeu are planurile lui pe care nu le intelegem noi si lucreaza pentru fiecare. Dumnezeu ne iubeste pe toti, chiar si pe aceia care s-au nascut in alta religie ( pentru ca atata stiu ei, si de ce Dumnezeu a ingaduit asta nu este pentru noi sa judecam).
Ceea ce spui tu consider cam deplasat si in contrar cu ceea ce ne invata Iisus.Ar fii prea mult de discutat dar scuza-ma, nu sant de acord cu tine. Ai dreptate pe de o parte, dar nu se aplica in situtia asta.