View Single Post
Vechi 31.07.2010, 18:33:39
Scotianul
Guest

Smile Salut Andrei

Citat:
Īn prealabil postat de vidoveczandrei Vezi mesajul
sa lasam pe preotul in mana Domnului Dumnezeu sa decida daca sa mai ramana sa slujeasca sau nu.Patriarharul o sa stie ce trebuie facut,mi sa spus sa nu judecam preotii,totul trebuie sa fie bine. :)
De acord cu tine.Cred ca trebuie sa ne ferim de judecati pripite si sa fim retinuti in a comenta asemenea intimplari tragice cand nu avem toate datele la dispozitie.Si mai cred ca trebuie sa evitam sa fim ipocriti si cand spun asta ma refer la a profita de o situatie pt a ridica piatra in situatia in care zilnic,pe Planeta Pamint, sunt copii care mor,botezati sau nu, si nu prea am vazut multi care sa fie indignati de acest aspect.In acesta situatie insa elementele ,,preot" si ,,botez" au fost suficiente pt a se declansa un mic rechizitoriu cu privire la o practica crestina.Si asta in situatia in care nu este deloc clar daca preotul este in culpa sau daca practica respectiva a fost elementul care a determinat moartea copilului.Dar cum mai toata lumea arde de nerabdare sa apese pe tasta ,,aha! uite vinovatu!"nu este de mirare ca prezumtia de nevinovatie este in rolul ,,sperantie''din Cutia Pandorei.
Apropo..am vazut un anunt pe forum prin care cineva cerea sa se doneze sange pt un copil internat la spital in stare critica.Sunt convins ca unii dintre cei care au postat pe acest topic au sarit (deja)in ajutorul acelui copil,direct sau cum au putut ei..nu-i asa?

Cel de Sus sa fie alaturi de noi toti
Reply With Quote