Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Aici te cam repeti, sophia, si uiti ca de fapt tu esti cea care intreaba, pentru ca nu intelegi.
Ce ne spune Sf. Apostol Petru? Totul incepe cu credinta noastra:
4.Prin care El ne-a hărăzit mari și prețioase făgăduințe, ca prin ele să vă faceți părtași dumnezeieștii firi, scăpând de stricăciunea poftei celei din lume.
5.Pentru aceasta, puneți și din partea voastră toată sârguința și adăugați la credința voastră: fapta bună, iar la fapta bună: cunoștința,
6.La cunoștință: înfrânarea; la înfrânare: răbdarea; la răbdare: evlavia; 7.La evlavie: iubirea frățească, iar la iubirea frățească: dragostea.
Intr-adevar nu este nativa, ci se primeste de la Dumnezeu, prin intermediul altui om.
Daca strici ordinea si incepi cu cunostinta, ajungi intr-adevar sa afirmi ca:
... fara ca aceasta sa fie in fapt asa.
Faptul ca Iisus Hristos a vindecat niste femei de diverse boli si a scos demoni din ele, nu este transmisibil asupra intregii specii, si nici macar asupra tuturor femeilor. Atat femeile, cat si barbatii, in continuare trebuie sa se curete de pacate. Harul preotiei insa il primesc numai barbatii, in virtutea faptului, ca primul om facut a fost barbat, pe nume Adam. Presupun ca nu este greu de inteles acest lucru. Pare insa greu de inteles, caci raspunsul cautat, se pare ca nu are legatura cu o motivatie religioasa, ci mai degraba una feminista. In cazul acesta nu pot sa-mi exprim decat regretul...
|
Am mai spus ca iti ignor mesajele, totusi iti mai spun o data.
1. Chiar nu intelegeti unele lucruri. Eu spun si gandesc ceva si voi spuneti altceva. Si nici nu pricepeti la ce ma refer si de ce scriu un mesaj sau altul. O vedeti numai pe a voastra.
Nu pricepeti ca sunt altii altfel decat voi.
Am si explicat putin mai sus de ce am facut acest fir.
Si totusi vii si spui ca eu nu inteleg nimic si imi scrii aiureli.
2. Nu inteleg nimic din mesajul tau. Ce spun eu si ce spui tu!