View Single Post
Vechi 01.08.2010, 01:08:17
speranta1970's Avatar
speranta1970 speranta1970 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.04.2009
Locație: brisbane, australia
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
Acest plan este explicit. Pana la coada este vorba de a avea putina cultura, de a cunoaste putina istorie. Islamismul este comsecinta directa a pacatelor crestinilor din acea zona. Au fost populatii cestine care, fie nu l-au primit pe Hristos la propovaduire, fie au renuntat la crestinism..Nu inventa, ca si consolare pt ei, un plan al lui Dumnezeu ! ADIO MANTUIRE ! DE CATEVA GENERATII SE DUC IN IAD !

Mi e mi se pare o rusine sa stau de vorba cu femei care incearca sa gaseasca o fereastra de scapare din situatia dificila in care s-au bagat casatorindu-se cu musulmani. Iisus Hristos nu v-a lasat fereastra de scapare ! Cat o sa fiti casatorite cu musulmani n-o sa va puteti impartasi ! Fara impartasanie nu o sa aveti protectie. O sa aveti o soarta de calvar ! ADIO MANTUIRE !
Nu stiu de ce ai bagat comentariu asta. Eu nu sant casatorita cu musulman, mereu am fost in ortodoxie, si tot cu ortodox m-am maritat. Nu stiu de unde ai tras concluzie ca eu as fii casatorita cu musulman.Iar daca te referi la pritena, ea este din Pakistan original, emigrata aici, si nu a cunoscut pe nimeni de alta religie inafara de islam pana ma intilnit pe mine: am fost vecine ani de zile. Si sa stii ca a fost cu mine in vizita in Romania si a venit cu mine la Manastire, si apoi a fost in Grecia si a vizitat o gramada de manastiri ortodoxe. A fost si in Israel, si pentru ca eu nu am putut sa merg si miam dorit mult sa merg, cand sa intors din Israel mia dus suvenir un tablou pictat de lemn cu Maica Domnului si Copilul.
Cat despre cine va fii mantuit si cine nu va fii mantuit aia numai Tatal stie. Faptul ca ai scris pe frunte a esti ortodox nu te salveaza daca in tine nu este iubire fata de aproape, umilinta si smerenie.Eu refuz sa cred ca Dumnezeu nu incearca sa ne salveze pe toti. Dumnezeu cerceteaza inima fiecaruia si El are dreptul sa judece nu noi.