Citat:
În prealabil postat de sophia
Va rog, daca nu aveti nimic de spus la tema firului, abtineti-va de la alte comentarii fara noima sau rautacioase. Aceleasi (doua)persoane care imi strica mereu discutiile...
De ce nu ma lasati in pace?
|
Sora , iti propun, si te rog sa nu renunti la luciditate si la traiul in comun ! Aici ne aflam pe un loc public , oricine poate sa-si posteze parerea care poate fi asemenea cu a ta sau nu . Nu este obligatoriu sa gindim la fel iar daca nu gindim asta nu inseamna ca trebuie sa plecam si sa te lasam pe tine sa faci ce voiesti tu . Daca voiesti asa atunci deschide-ti un blog privat. Cind ai deschis threadul aceasta s-a produs spre multimea de useri care doresc sa discute despre orice subiect pus in discutie . Nu apela la lamentari sau la copilari , daca poti sustine o discutie , daca ai argumente acceptate de marea majoritate, daca ai intelegerea corecta a faptelor pe care le produci si daca din libera voie intri pe forum atunci te rog sa dai dovada de maturitate . Desi te-am rugat eu si si altii sa-ti completezi datele biiografice ca sa stiu cu cine stau de vorba, refuzi constant desi atitudinile tale sunt de copil rasfatat si malitios . Daca esti asa, daca in acest stadiu de desvoltare intelectual-morala te-ai oprit este doar treaba ta dar te rog revino-ti in fire si renunta la copilariile prostesti si la lansarea de mesaje spre a ramine singura pe un fir . Daca staruiesti si staruiesti ti-am spus solutia: fa-ti un ,,loc' privat si vei urla de singuratate apoi !