View Single Post
Vechi 01.08.2010, 16:51:31
georgiana.gabriela georgiana.gabriela is offline
Member

Data înregistrării: 25.07.2010
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Bast-et Vezi mesajul
Da tu sti ce zici!!! Homosexualitatea este la fel ca pedofilia!!!!! De unde ai scos-o di pe asta???!!!
Pedofilii sunt cei care abuzeaza de copii, si aia sunt pedespiti de lege, homosexuali ce rau fac??? De cand si pana cand ai auzit tu ca un homosexual a violentat un alt om (sau o femeie, in caz de lesbicism). Hai sa fim seriosi.

Suntem 6 miliarde de persoane in lume si departe de extinctie, si acest comportament de a apara specia ta este ridicol. Parca cineva ii intereseaza ca tu esti hetero pentru a asigura dezvoltarea neamului tau
Ce rau fac? Imi pare rau sa te anunt, dar din cate stiu eu in mai toate inchisorile detinutii homosexuali abuzeaza de cei care nu se pot apara, pana cand, pe unii, ii fac sa devina ca ei. Unde este acum "nevinovatia" homosexualilor. Stiu un om, cap de familie, om serios, care este sofer pe tir si trece prin diverse tari cu marfa. Si vorbea odata cu tata si-i spunea ca ii este groaza sa doarma noaptea pe saselele de centura din anumite tari, din cauza homosexualilor, pentru ca auzise cazuri in care multi au fost abuzati sexual de catre ei.

Si da, intereseaza dezvoltarea nemului lui pe cei de un neam si de o credinta cu el.

Last edited by georgiana.gabriela; 01.08.2010 at 16:55:03.