Care sfirsitlul lumii, care fascinatie?
Fascinatia sfirsitului lumii?
Poate asca ceva exista pe forumurile astea tip crestinortodox, razboi intr-un cuvint, dar practic in lumea in care traiesc eu Sfirsitul Lumii nu exista ca tema asa ca nici vorba pentru fascinatia a ceva care nu exista. In occident Noul Testament se termina cu ultima Evanghelie, Faptele Apostolilor, Apocalipsa efectiv sint "invizibile" desi sint si ele scrise prin Biblii! Cind eu, un fascinat intradevar de aceasta tema (si spun fascinat pentru ca mie imi par clare semnele sfirsitului si imi este greu sa inteleg de ce doar mie!?) vorbesc despre Apocalipsa si cele scrise in ea vad in general surpriza celor cu care discut da a nu fi auzit niciodata de asa ceva! Surpriza si mai mare este afisata pe fata lor cind le spun ca pot citii singuri in Biblie tot ce le-am spus eu!!!!
Sectele o folosesc ca mijloc de "convingere" dar Apocalipsa prin evenimentele care se vor desfasura nu poate fi decit fascinanta pentru fiecare cred eu.
Ar trebuii insa sa iesim de sub "hipnoza"ascestei fascinatii si sa ne ocupam mai mult de sfirsitul noastru al fiecaruia.
|