casatoria dintre un musulman si o cradincioasa
Multe femei sunt casatorite doar la sfat cu musulmani, in Europa.Au si copii si n-au trecut la religia acestor barbati, dar pt ca este o prostie ca un barbat sa treaca la o anumita religie doar pt o femeie si nu din convingeri proprii ,multe sunt casatorite doar la sfat.eu cred ca se exagereaza umpic.cine spune ca trebuie sa stam asa fiecare in comunitati separate?eu sunt pt.deschidere.eu cred ca toti suntem copiii lui Dumnezeu, Adam si Eva de ce religie erau?Si restul?Cu cine au facut copii Cain si Abel?Cine erau celelalte femei si ce religie aveau?imi pare rau eu nu as dramatiza lucrurile in halul asta...ce se intimpla cu cei dintr-un trib din Africa care n-or auzit de religie?Nu vor intra in rai chiar daca au fost mult mai curati decit multi crestini de-ai nostri?separatismul asta creeaza ura, ajunge sa spuna unul ca pt arab femeia valoreaza mai putin decit o camila ca deja se isca discutiile, au sens?Sau mai sunt ultra ortodocsii care dau femeile jos din autobus sau le trmit in spatele autobusului pt ca e autobus religios, se intimpla in zilele noastre in Ierusalem, am vazut un reportaj.Isus nu a instigat lumea la razboi si la certuri si ocupatia romana din acele timpuri nu l-a interesat, a spus sa ne iubim.Atit:iubeste-ti aproapele.
|