Citat:
tu tot repeti si eu te tot intreb, daca nu-s intamplatoare, cine le controleaza? sau ce, daca te deranjeaza termenul de "cine".
|
Mutatia care constituie un avantaj se transmite generatiilor urmatoare, cea care nu, nu. Este foarte simplu. Chiar e. Nu e nevoie de nimic supranatural. De-aia iti tot spun ca selectia naturala nu e intamplatoare.
Citat:
se alege numai cele care-s mai bune, mai destepte, dar cum? cu ce fel de gandire? cum se stabileste ce e bun si ce nu?
|
Despre ce gandire vorbesti? Cine sa gandeasca? Tu crezi ca animalele evolueaza pentru ca
vor? LOL.
Serios acum, daca ti-am dat link catre un site care chiar explica toate aceste nelamuriri, de ce ma tot intrebi? Pierzi timp scriind pe forum, eu pierd timp raspunzand. Ce rost are, atata timp cat ai informatiile la un click distanta si nu te intereseaza sa le cauti?
Citat:
sunt niste pasari in america, fac oua si pui, apoi ii parasesc si zboara in Hawaii 80 de km, dar puii raman, se apuca de mancat , cresc, fac oua, pui si pleaca in Hawaii la randul lor. de unde stiu ei cum sa ajunga in Hawaii? ce fel de selectie naturala face asta? asta asa, ca un exemplu, ca tot amintesti de animale...
|
Nu stiu, dar presupun ca as putea afla. Mi-ar lua vreo 5 minute, pe Google. De ce nu o faci tu? Ce sens are sa tot pui intrebarile astea, la care raspunsul e atat de usor de gasit?
Lasa-ma sa ghicesc: acum ca am zis ca nu stiu, asta inseamna ca "mana" aia despre care nu vrei sa imi explici ce inseamna a facut-o, nu?