Citat:
În prealabil postat de georgiana.gabriela
Ce rau fac? Imi pare rau sa te anunt, dar din cate stiu eu in mai toate inchisorile detinutii homosexuali abuzeaza de cei care nu se pot apara, pana cand, pe unii, ii fac sa devina ca ei. Unde este acum "nevinovatia" homosexualilor. Stiu un om, cap de familie, om serios, care este sofer pe tir si trece prin diverse tari cu marfa. Si vorbea odata cu tata si-i spunea ca ii este groaza sa doarma noaptea pe saselele de centura din anumite tari, din cauza homosexualilor, pentru ca auzise cazuri in care multi au fost abuzati sexual de catre ei.
Si da, intereseaza dezvoltarea nemului lui pe cei de un neam si de o credinta cu el.
|
Ai auzit numai un caz (doua la maxim) si esti gata sa generalizezi?
Zi-mi mie cate victime au fost abusate de hetero si cate de homo? Si hai nu-mi veni mie chestia aia cu inchisoarea, este normal ca aia devin homosexuali, sunt numai barbati acolo, un mod tot trebuie sa-l gaseasca pentru a libera propriile "impulsuri". N-au ajuns in inchisoare deoarece sunt homo, ci pt ca au incalcat niste legi. Si cel mai hetero din toti criminali aia devine gay.