@coralina - aveti dreptate, probabil ca pentru multi localnici, tuuristii ce le viziteaza tara reprezinta o gura de oxigen dpdv financiar. Din pacate, nu pot sa zic ca as fi un turist foarte darnic la cumparaturi :)
@adelina.e - multumesc pentru mesaj. Am constatat, intr-adevar, ca atunci cand calatoresti in tari cu o alta credinta majoritara decat cea crestina, exista si de o parte si de alta o anumita prejudecata (mai ales datorita propagandei media). Ulterior, dupa ce intri in contact cu oamenii locului, atat timp cat tu esti un bun crestin prin faptele tale fata de ei si prin comportamentul tau, oamenii respectivi isi vor schimba parerea in bine nu numai despre tine, dar si despre tara ta si oamenii ce provin din ea, si chiar si despre credinta ta, ceea ce zic eu, este foarte important. Acelasi lucru il traiesc si eu, pentru ca de exemplu, mult timp am avut anumite prejudecati legate de musulmani, pentru a vedea cu ochii mei ca multe dintre ele nu sunt intemeiate, ca multi dintre acei oameni sunt mult mai omenosi si mai "iubitori ai aproapelui" decat as putea fi eu vreodata, iar faptul ca exista si fundamentalisti, nu trebuie sa conduca la o blamare generalizata a unor oameni.
@MariS_ - Va multumesc pentru postare, am luat aminte.
|