View Single Post
Vechi 01.08.2010, 20:26:43
preamultadezbinare preamultadezbinare is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.11.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
Mai vorbim in lumea cealalta... Sa vedem atunci ce ai sa mai spui?
Astept cu nerabdare discutia de dincolo!
Credeam ca aveti (ortodocsii)alte argumente mai plauzibile,pe care sa le aflu inca de pe lumea asta,dar se pare ca m-am inselat.Adica mai multe informatii concrete.Ca de argumente de genul"De asemenea, frumosilor si desteptilor, se pomenesc si aceia pe care nu mai are cine sa-i pomeneasca si pe care nu-i pomeneste nimeni, adica inclusiv pe aceia dintre adormitii din neamul vostru care au adormit in dreapta credinta si pe care voi din lene, nestiinta si prostie, nu-i mai pomeniti. Ii pomeneste Biserica si pe aceia si Il roaga pe Dumnezeu sa le ierte pacatele si sa-i odihneasca impreuna cu dreptii.",ei bine,de asemenea argumente,sau de cele de genul"ASA SE FACE,sau ASA NE-AM POMENIT",sunt satul pana in gat!

Cu privire la pseudonimul sub care postez.Una din cauzele care au adus si aduc dezbinare intre oameni este religia.Nu zic ca-i principala,dar nu-i deloc de neglijat.Mai sunt si alte cauze,care nu au legatura cu tema in discutie.
Nu apartin niciunei orientari religioase,desi nu sunt ateu.M-as putea numi"liber cugetator",adica iau in calcul toate variantele.Cred insa ca avem prea putine date concrete cu privire la ceea ce este sau ar putea fi"sufletul",ca si cu privire la ceea ce se intampla cu el dupa moarte(daca se mai intampla ceva).Si in privinta asta e dezbinare(sa nu uitam ca unii,deloc putini,cred in reancarnare).Asa ca...
Reply With Quote