View Single Post
Vechi 01.08.2010, 22:15:56
OmuBun
Guest

Implicit

M-am luat cu altele si am uitat sa multumesc din suflet celor care ni s-au alaturat. Ma simt coplesit, desi... nu pentru mine o faceti... Dumnezeu sa va lumineze pasii spre desavarsire!

Citat:
Īn prealabil postat de Mtcrysty17 Vezi mesajul
vreau si eu sa incerc. in ultima vreme mi-am pierdut nadejdea. Dumnezeu nu ma mai asculta. imi e teama sa mai rog. daca ii cer ceva, primesc exact pe dos. imi e teama de El.
De ce spui ca Dumnezeu nu te mai asculta? Sa nu mai spui asta si mai ales, sa nu deznadajduiesti.
Stiu ce simti. Am avut ocazia sa vad cu ochii mei pe cineva care, daca incerca sa se roage sau sa intre in biserica, avea de suportat o adevarata tornada de necazuri. Dar asta nu inseamna ca Dumnezeu nu te asculta, ci ca este un semn ca te primeste, dar nu oricum, ci curatat de vicii si toate cate le-ai facut de-a lungul timpului.
Nu trebuie sa te temi de Dumnezeu, ci de eventualitatea in care, intr-un fel sau altul, nu vei putea sa te achiti aici, pe pamant de incercarile si datoriile pe care ti le-ai facut prin propria ta vointa si slabiciune.
Trebuie sa ai incredere ca Dumnezeu POATE sa te ierte, trebuie sa intelegi ca numai acceptand ce-ti da El, vei reusi sa iesi la lumina, trebuie sa stii ca fara un duhovnic bun care sa te povatuiasca, nu e de-ajuns sa "te luminezi" si mai ales trebuie sa urmezi canonul pe care-l vei primi cu toata seriozitatea si responsabilitatea.
Iata, tocmai am intrat intr-un post care nici nu inseamna mare lucru: e mic si avem la indemana toata gama de fructe si legume proaspete si sanatoase. Cauta-ti urgent duhovnic, spune-i cu rabdare tot, dar TOT ce ai pe suflet, ca sa nu ramana ceva de care sa te rusinezi si care sa te traga dupa aceea mai jos decat esti acum de fapt, dupa care pune-te pe treaba. Daca ai vointa, nici nu-ti inchipui cat e de simplu, oricat te-ar mai sicana gandurile si obiceiurile rele!... Omul poate sa obtina orice daca vrea, iar un barbat cu atat mai mult. Declara razboi diavolului si fii invingator. Dumnezeu te ajuta, dar mai intai trebuie sa vrei sa te indrepti cu toata fiinta ta. Vad ca primul pas deja l-ai facut. De-aici incolo e doar o chestiune de vointa!
Alege Paraclisul Maicii Domnului. Si nu uita: tu esti singurul care te faci vinovat pentru tot ceea ce esti, iar asta nu e un motiv de mandrie, ci de smerenie!
Dumnezeu sa te intelepteasca si sa-ti dea tarie in credinta si rabdare sa treci peste toate cate le vei avea de trecut!

Last edited by OmuBun; 01.08.2010 at 23:30:14.
Reply With Quote