View Single Post
Vechi 01.08.2010, 22:28:22
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de taluta Vezi mesajul
pai daca e asa... atunci nimeni nu se mai mintuieste, sau foarte putini citiva in toata lumea.si chiar nu se poate casatori un om cu un alt om decit daca sunt de aceeasi religie?la toate religiile trebuie sa treaca unul la religia unuia dintre ei altfel nu se oficiaza casatoria, si toti spun acelasi lucru ca altfel nu se poate.eu imi las copiii sa aleaga cind sunt mari ce religie vor ei desi eu sunt ortodoxa.sunt liberi sa faca alegerea singuri.daca nu ma insel scrie in biblie ca daca credem ca Isus a murit pe cruce pt pacatele noastre pe cruce si a inviat dupa trei zile, si ca el este calea atunci e bine.Nu zice nimic despre religii.
Nu pot sa inteleg "disponibilitatea" multora de a zace intr-o mare necunoscuta d.p.d.v. religios sau in propria religie!
Nu vreti sa accepati de fel crestinismul asa cum este el , cu lupta, infranari, rugaciuni, canoane, ..., reguli stricte. NU vreti !

1. Daca te casatoresti, cu cine vrei tu, si nu o faci intr-o biserica crestin-ortodoxa, apeland la sfanta taina a cununiei, CACI ESTE O MARE TAINA, atunci nu poti fi impartasita ! Avem o cale de mantuire lasata de Hristos. Daca o respecti , te mantuiesti !

2. Raspunzi in fata Domnului pt copii tai, pt educatia lor religioasa. Nu constientizezi, inca, ce mare noroc ai avut sa te nasti intr-o tara ortodoxa !

3. Cultura ta in materie de crestinism ortodox este aproape inexistenta...Ai ceva notiuni ..Nimeni nu-ti poate pretinde sa fi crestin-ortodoxa practicanta, insa este normal sa studiezi crestinismul ortodox, sa cantaresti prioritatile din viata ta , sa sti ce decizie sa iei viis-a-vis de copii tai ... Sa nu te trezesti prea tarziu !

Last edited by IonelS; 01.08.2010 at 22:33:09.