View Single Post
Vechi 02.08.2010, 12:33:58
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de annajanette Vezi mesajul
....dar daca nu o faci nu stiu cat de bine iti este, de obicei cam esti pedepsit deci eu cam am indoieli cu privire la liber arbitru sau poate indepartarea de dzeu atrage pe draci....
Nu exista pedeapsa, e doar impresia ta.

Libertatea creaturilor le permite sa se impotriveasca filosofiei de viata divine. Consecinta este raul care de obicei nu este perceput imediat ca ceva negativ. Cei care ajung in Iad raman in starea pe care au ales-o si abia atunci isi dau seama ca de fapt ceea ce au ales este gresit, vazand viata celor mantuiti traind alaturi de Dumnezeu prin asemanarea cu El.

Cred ca nici ingerii care au cazut de langa Dumnezeu nu-si dau seama complet pentru moment de ceea ce fac, pentru ca sunt limitati si nu au cunostinta viitorului si nici a profunzimii gandului Lui Dumnezeu.

Abia dupa Judecata de Apoi, in Ziua a Opta, vom vedea cu totii Adevarul descoperit si vom intelege de ce existenta in iubire si smerenie este atat de placuta Lui Dumnezeu. Deocamdata binele e amestecat cu raul si noi pregustam foarte putin din ceea ce ni s-a pregatit de atunci incolo de Insusi Fiul Lui Dumnezeu.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote