Mulțumesc lui Dumnezeu că s-a închis firul
acesta de discuție. O iert pe MM și pe ceilalți copii și frați și părinți cu care am dialogat pașnic și sincer și ca în FrățieTată chiar dacă au bătut câmpii până mi-au tocat și ultimul neuron susținând cu vehemență o cauză pierdută și compromisă, căci au susținut cu orbire autovictimizare cauza unei „ortodoxii” infailibile doar pentru că e corcită cu lucsifer și cu antichrist și ca să acopere năravurile altoite pe care le-a și îmbrăcat în haina sedomiții-biților, haina celui ce s-a autoînscăunat peste ea, peste Credință, și nu știu exact cine e șeful, papa sau papacioc sau amândoi așa care pe care pentru apărararea teritoriului, uitând ei că nu numai Cerul ci „tot pământului a Domnului este”, deci târând Credința ce vine de sus în desfrânare, slujind idolului legii și al păcatului, pentru fiul păcatui, născut dintr-o desfrânată jidoavcă, adică un fel de reîncarnare a lui mahomed cu chip ascuns. Și au crezut ei că vor birui pe Adevărul dar singuri s-au surpat toți spurcații și mincinoșii sub acoperire și vopsiți cu ruj și var ieșind până la urmă la Lumină ceea ce era ascuns și foarte bine acoperit și cu multă „înțelepciune” de ispisisikaa lui nenea, ce rodiserăă ei în nisisip împreună cu tanti grijania la o cafia. Deci oricine poate pricepe ce s-a întâmplat în ultimii 42 și încă 20 de ani prelungiri, dacă va parcurge cu smerenie cele 232 de pagine de epopee, o epopee a tuturor hulelor la adresa lui Dumnezeu Cuvântul. Deci mare grijă dacă cutezați a citi căci vi se umple sufletul de slănină și de vrăjitorie.
NU DORESC continuarea aici a firului acela de discuție, ci dacă cineva are Credință nu pentru fală sau poate are necredință și îndoială firească atunci poate să discute aici în FrățieTate, dar toți cei cu minteres viclean și orbpătimaș și plini de cruzime a desfrânării, sinucigași de frate pentru cauza „apărării” ortodoxiei, a „credinței”, îi rog să se abțină de la a mai stârni furtuni într-o cană cu a-bere cu vrăjitoria vorbelor viclene și mincinoase. Căci niciodată minciuna nu poate sta în Temelia Credinței Tainice!
Deci îmi cer iertare dacă am supărat pe frații întru Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu, ori pe oricine dintre creștini sau dintre oameni! Și o iert și pe MM pentru ultima ei postare în care mă scote în fel și chip (eretic, sectant, hulitor, și tot ce mai poate insinua cineva despre altcineva atunci când realizează că nu e de partea lui Adevărul, ca să se scoată înaintea gLumii că defapt a slujit o cauză... da a slujit, dar „SCOPUL NU SCUZĂ MIJLOACELE”)
Deci dacă vrea cineva să discute, nu cum îi place gLumii ci cu îi place Lui Dumnezeu, atunci m-aș bucura dacă cineva îndrăznește să creadă pe cele 7 Trâmbițe Apocaliptice și Biserica Creștină Universală! Căci toți creștinii trebuie să fie frați! Așa trebuie să se socotească creștinii frați între ei și fii ai Omului. Nu a omului gLumii care se crede gLumeail marele nedreptățit ci a Omului făcut după chipul și asemănarea lui Dumnezeu de către Dumnezeu prin ascultare de Dumnezeu.