View Single Post
Vechi 14.05.2007, 17:02:32
Catalina Catalina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2006
Implicit

Cozia , eu sper ca justitia romana , pana la urma , sa vada adevarul si cei vinovati sa raspunda pentru faptele lor ilegale . Sa plece fiul meu din tara , asta ar distruge si mai tare familia nostra , noi ne avem unii pe alti , nu avem unde ne ducem .Acest fapt s-ar intelege , ca fiul meu fuge de justitie si ca se simte vinovat cu ceva . Andrei este nevinovat si trebuie sa isi arate nevinovatia .
Ne plimbam de atata timp prin tribunale datorita celor care se fac ca nu vad adevarul din acest caz , pentru a nu fi trasi la raspundere cei care au comis ilgalitati , netinand cont ca fiul meu este nevinovat , fapt constat de foarte multe persoane juridice .
Azi am accesat site-ul d-lui presedinte , Traian Basescu si i-am transmis un mesaj , la care sper sa imi dea raspuns . Romanii au crezut ca mint ca dl presedinte stie de acest caz si ca dansul a scris cateva fraze pe o petitie si apoi a semnat-o . Acea petitie este in dosarul procurorului necinstit si corupt , care ne-a distrus sanatatea si linistea din familie , aducandu-ne in aceasta situatie disperata .
Cat voi mai rezista in aceasta lupta cu atatea persoane necinstite ? Nu stiu , dar voi face tot ce imi sta in putinta , sa nu am mustrari de constiinta mai tarziu , ca nu am incercat tot ce se putea face .

Reply With Quote