Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil
Aici, cei drept, ai nimerit-o prietene kesarion.
Mai toti prietenii mei te-au lasat balta. Oameni inteligenti. Si Trice si Doriana si toti ceilalti neoprotestanti.
Doar eu am mai ramas sa conversez cu tine.
Ei te-au lasat in pace si doar prezinta argumente rationale in favoarea credintei crestine.
|
Clei, mult clei ....
Din nefericire pentru tine, sectarul AZS inca nu a adus nici cel mai mic argument pentru a isi sustine pozitiile dumnealui, dintre care amintesc doar cateva: Biserica Ortodoxa este sinagoga satanei si desfranata babilonului mistic; Sfanta Taina a Impartasirii cu trupul si sangele Domnului Hristos este un festin orgiastic, antropofag, canibalic; distanta dintre Dumnezeu si om este de netrecut, ceea ce tagaduieste evident dogma intruparii Fiului lui Dumnezeu in Iisus Hristos; Maica Domnului nu este Nascatoare de Dumnezeu; si multe altele. Deci vedem cat sunt de rationali si de credibili sectarii.
"Argumentele" pe care le-au adus sectarii sunt de fapt in favoarea credintei sectaresti, si in nici un caz in favoarea credintei crestine pe care ei nu o cunosc !! Ceea ce voi numiti "crestinism" nu este decat o mascarada amputata, o copie jignitoare si sfidatoare, eretica si chiar blasfemiatoare la adresa lui Dumnezeu si a Sfintei Lui Biserici !! Dealtfel, avand in vedere ca sunteti lipsiti de Duhul Adevarului nimic din ceea ce faceti, vorbiti sau spuneti nu este de mirare ! Inspiratia duhului minciunii pe care o patimiti, facandu-va iluzii desarte ca ar fi Duhul Adevarului, va scoate nu numai de pe orbita credintei crestine adevarate, adica ortodoxe, ci chiar de pe orbita celui mai elementar bun-simt, plasandu-va acolo unde va si este locul:
in imperiul ridicolului si al penibilului !!!
In ceea ce priveste "dialogul", doar nu crezi ca eu am venit aici pe forum sa dialoghez cu niste sectari, despre care stiu prea bine si prea multe, ci am venit sa va dau lectii si sa va pun la punct, asa incat sa va mai limitez din tupeul fara margini si din obraznicia infecta care va caracterizeaza !!