View Single Post
Vechi 02.08.2010, 21:59:07
Anytza
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Pai stiu cate defecte are planeta asta si atunci imi pot forma o imagine aproximativa macar eliminand aceste imperfectiuni.

Cand marea majoritate a suprafetei Pamantului nu este "perfecta" pentru viata, sau cel putin nu pentru orice fel de viata, normal ca stiu ca s-ar fi putut sa fie mai bine.

N-a spus nimeni ca nu e posibil. Problema e ca nu aveti dovezi pentru asa ceva.
serios? chiar asa? se chinuie saraca planeta si milioanele de specii de animale si plante si insecte, saracii de ei (si de astia 6 mlrd de noi) ca nu pot traii ... saracutii, cat chin... nu stii prea multe despre propriul pamant pe care traiesti... asta o fi vreo noua "dovada" pt atei, ca sa zica d c nu exista Dumnezeu...
foarte inteligent din partea voastra...
uite un exemplu, geneticienii au dovedit ca toti astia 6 mlrd jum de oameni provenim dintr-o singura femeie si un singur barbat.
cineva a spus odata: "Schimbarea acestor conditii, conduce, de cele mai multe ori, la deces."
atunci se cam prabuseste teoria evolutiei, saraca, pe o planeta asa impropice vietii, ce drama...cum de ne mai zbatem noi paici.... doar 6 miliarde de noi...40.000 specii paienjeni, 9000 specii de pasari, peste 6000 mamifere, 29.000 specii de pesti cunoscute, asta ca specie, dar ca numar sunt mult mai multi...
inventati "teorii" pe zi ce trece, nu?

Last edited by Anytza; 02.08.2010 at 22:44:51.
Reply With Quote