View Single Post
Vechi 02.08.2010, 23:06:11
postasul. postasul. is offline
Banned

Data înregistrării: 28.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vidoveczandrei Vezi mesajul
In Sfanta Scriptura, nu aflam nimic despre moartea Maicii Domnului.
Nu te intrebi, de ce Sfintii Apostoli, contemporani cu Maica Domnului, nu au scris nimic despre Maica Domnului (nu numai despre moartea ei) in epistolele lor (care se gasesc in Sfanta Scriptura)?

Citat:
Si, s-a facut, atunci, tunet mare si au venit de la marginile lumii, ca pe niste nori, toti Apostolii lui Hristos, la casa Maicii Domnului din Ierusalim. Si, incepand Petru cantarea cea de ingropare, Apostolii au ridicat patul si au petrecut, pana la mormant, trupul cel primitor de Dumnezeu. Si, sosind in satul Ghetsimani si asezand in mormant trupul Maicii Domnului, Apostolii au zabovit, acolo, inca trei zile, asteptand pe Apostolul Toma, care din dumnezeiasca randuiala, lipsea.

Si, sosind, Toma Apostolul era intristat, ca nu se invrednicise sa vada, si el, chipul adormit al Maicii Domnului, ca si ceilaiti Apostoli. Deci, s-a deschis, cu hotarare de obste, mormantul, pentru el. Si, daca s-a deschis, s-au minunat, ca au aflat mormantul fara sfantul ei trup si era numai giulgiul lasat, ca mangaiere si marturie nemincinoasa a mutarii Nascatoarei de Dumnezeu, cu trup cu tot, la ceruri.
Interesanta poveste. Dar, mai interesant este faptul ca eroii principali (Sfintii Apostoli) au fost loviti de vre-o amnezie si nu au scris un cuvintel (din acesta poveste) in epistolele lor.

Citat:
Pe scurt, dupa credinta Sfintei Biserici, la Adormirea Maicii Domunului,
Daca era dupa credinta Sfintilor Apostoli ai Domnului Iisus Hristos, m-ar fi interesat si "mai pe larg" (nu numai pe scurt).

Citat:
spunemi ce te retine sa nu vezi adevarul in fata?ce te opreste?
Nu ti-e clar? Imi insirui povesti cu Maica Domnului si Sfintii Apostoli, despre care Sfintii Apostoli nu au scris absolut nimic, si vrei ca eu sa le cred.